mijn buit van de vakantie

Ik ben in het begin van de vakantie naar Saskia geweest en die woont in de buurt van Swanenberg dus ja ook daar een bezoek gebracht. Het was weer erg gezellig lekker in de tuin aan de koffie ff bij kletsen, over de hobby praten en nog wat andere dingen. Is altijd ff fijn en gezellig.

Ik heb Swanenberg deze stoffen gekocht

Dit zijn twee tricots en een open stof ik heb uiteraard al een idee wat het gaat worden maar dat moet nog ff wachten eerst mijn ander dingen afmaken. Ze liggen al wel gewassen in de kast, kan ze dus zo pakken en aan de gang ermee.Dit zijn lingerie stoffen ik heb drie lycra's de huidskleur heeft een hele mooie satijnglans ik heb er een slip van alleen de bh is echt te groot dus die ga ik hier weer van maken. De lila vond ik ook erg mooi en de ander is een coupon en ja die lag toch ook plots bij mijn andere stoffen. De witte en roze zijn tulle met de spikkeltjes er in. Ben er weer erg blij mee en het was weer heel erg gezellig.

Ik ben van de week in Gorinchem geweest daar was het stoffenspektakel en ook daar woont een vriendin, eerst weer ff gezellig aan de koffie en rond kwart over negen richting het spektakel.
Er is deze maand een vriendin jarig met dezelfde hobby daar heb ik het eerste lapje voor gekocht deze staat niet op de foto (hihi) daarna ff een rondje gelopen leuke dingen gezien en daarna ff wat dingen gekocht. Het is de bedoeling dat ik het gauw ga maken daar het winter tinten zijn en twee van de vier zijn gebreide tricots. Ik heb hier al eerder truitjes van gemaakt en dat bevalt me wel.

Ik heb bijna geen zwart in de kast en verder ook niet zo heel veel donkere stoffen.
Links onder is een tricot met een borduursel erop wat ook nog rekt zit nu in de wasmachine kijken hoe ie eruit komt. De twee bovenste zijn de gebreide tricots. Ik kan weer lekker aan de gang ook deze zitten allemaal in de wasmachine het is nu lekker om ze te drogen buiten dan kunnen ze daarna zo de kast in en als ik ze wil gebruiken kan ik zo aan de gang.
Dit doe ik meestal met mijn nieuwe lappen gelijk wassen en dan opruimen. Ik heb nu nog een paar dagen lekker vakantie vanaf maandag gaan we weer aan de gang, ook daar heb ik weer zin inGroetjes Corina

Reacties

 1. Wat een mooie stoffen heb je op het spektakel gekocht.

  Het was inderdaad weer erg gezellig vorige week. Moeten we vaker doen :-).

  Geniet van de laatste dagen van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie buit. Maar naar die eerste stof ben ik wel erg benieuwd ;-)

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk he, nieuwe stoffen inslaan. Mooi ook, kijk uit naar wat je er van gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een heerlijke vakantie zo te lezen!! Je hebt mooie stoffen meegebracht en ben benieuwd wat je ervan gaat maken!!
  Fijne (werk)week!!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat weer een verwenneritus. Heerlijk.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is zo leuk hé! Je eigen verwennen met stofjes, ben benieuwd naar de uitwerkingen ervan. groetjes Thérèse

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

af gemaakt

mooi gezicht