Setje klaar

Sinds lange tijd ook weer een setje klaar er is er nog een klaar alleen daar heb ik nog geen foto's van gemaakt dus die volgt nog.

Het is een pakket wat ik samen met een vriendin heb gekocht bij wien2002 er zaten wat dingen bij die ik niet wilde gebruiken dus het elastiek en schouderband zijn weer bij KB gekocht.
Ben met het schouderband nog niet helemaal blij dit is erg slap dus als ik iets tegenkom dan vervang ik dit tzt nog een keer.

Ik had dit setje al langere tijd liggen en nog geen tijd gehad om het af te maken, daar ik ook weer was afgevallen kwam dat goed uit nu heb ik voor dat ie af was de cups nog in kunnen nemen.

Ben erg blij met het setje het zit prima de bh en de slip zijn zelf getekend en aangepast met (een beetje) hulp van Nel.

Deze is zonder het strikje, vond hem toch niet echt af dus op zoek naar een strikje.

Deze is met strikje, heb er nog een gevonden in de voorraad.

Op naar het volgende project.

Iedereen een hele fijne week.

Corina


Reacties

 1. Mooie uitvoering van dit setje. De stof is bij mij al aardig wat tijd geleden opgemaakt ;-) De uitvoeringen zijn totaal verschillend. Leuk om zo te zien. Op naar de volgende.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om jezelf zo te kunnen verwennen met moois dat je zelf maakt (en tekent)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi gemaakt, Corina! Vind het zo knap dat je dit zo mooi kunt maken!
  Enneee, die tas komt vast wel een keer af, dat maakt toch niet uit. Gezellig dat je af en toe komt kijken en een berichtje achter laat!!
  Fijne week!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken