onze tuin

Zondag morgen vroeg heb ik het foto toestel gepakt en een paar foto's van de tuin gemaakt.

De bovenste twee zijn van de achtertuin en de onderste van de voortuin. Wij gingen altijd naar Limburg ik weet dat het niet mag maar ik heb toen een klein stukje van het bosanemoontje mee genomen. Drie jaar geleden is de bovenlaag van de tuin gehaald en humsrijke aarde terug erop, toen was ie weg maar nu dit jaar is ie er weer en hij staat nu gelukkig op meerdere plaatsen. Ik ben hier heel erg blij mee vind het zo'n leuk bloemetje ik heb ook de blauwe gehad maar die heb ik nog niet gezien.

Ga de achtertuin eerdaags nog een beetje aanpassen de laurier gaat naar de plek van de camelia en de camelia naar de plek van de laurier. Ik hou de laurier nu kort anders word ie te hoog op deze plaats, als ik hem nu op die ander plek zet kan ie lekker groeien en zien wij de rommel aan de zijkant van de schuur weer minder.

Eerdaags ff nieuwe plantenbakken voor aan de schuur en weer vullen dan is het achter weer netjes. Voor moet ik nog doen achter ben ik al vroeg begonnen met wieden en deze is nu aardig bij te houden. Iedereen een fijne Koninginnedag en tot de volgende keer.

Groetjes Corina 


Reacties

  1. Wow...je tuintje staat al aardig in bloei, leuk met al die bolletjes...en ja, ik had je anemoontje opgemerkt :)
    En prachtig groen gras heb je...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken