nieuwe bh

Ik heb tijdens de naailes mijn lingerie patroon opnieuw getekend, en reeds de bh af maar ik had op mv 2 cm ruimte bij het borstbeen. Ik baalde daar enorm van ik had er een galbline strapp in gedaan, ik had op dat moment ook geen andere. Gisteren avond weer naailes en de bh meegenomen en laten zien, we hebben er toen een gewone galbline in gedaan en ja hoor nu sluit ie wel mooi aan. We hebben gelijk wat verandering in het patroon aan gebracht hier iets af en daar ook nog. Ga deze misschien nog aanpassen daardoor zit ie net nog iets mooier. Zodra ie helemaal af is zal ik hem  laten zien. Dus word vervolgd.

Daarnaast heb ik ook nog een basis voor tricot truitjes getekend en ook deze zat al een heel eind in elkaar, ook deze is iets aangepast en kan ik nu afmaken en lekker voor de zomer variëren. Ook deze krijgen jullie te  zien als ie af is. Word ook nog vervolgd dus nu ff geen foto's.

Wel een foto van onze viervoeter,
Stoel in gepikt hij doet het goed is nog steeds ondeugend maar wel heel erg lief. Cursus gaat ook goed nog ff en we hebben examen ben benieuwd.

Groetjes Corina

Reacties

 1. Hahaha, ik snap er helemaal niets van, maar super dat de andere galbline perfect zit :)

  Wat kijkt 'ie vanaf de stoel eigenwijs!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat hij met een andere beugel wel mooi past. Het is altijd balen als iets niet zit zoals je wilt. Ben benieuwd naar de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je de bh toch passend hebt gekregen. Ben benieuwd naar de foto's.

  Succes met het examen!

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben erg benieuwd naar je BH. Wat een soort beugel al niet een verschil kan maken.

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je maakt ons wel nieuwsgierig. Succes met het examen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Trui nagemaakt.

En nog een setje klaar

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.