tas maken

Ik volg op het moment een heel leuk blog van Hennie zij heeft een tutorial gemaakt van hoe je een tas kan maken van een spijkerbroek. Aangezien ik er nu genoeg heb die te groot zijn dus had ik zo iets van ik ga het proberen. Ik ga iets minder snel als Hennie maar het komt goed, ik ga hem maken van deze spullen. Ik weet ook al dat ik hem ga versieren met een paar dingen uit mijn andere hobby.

Als ie klaar is dan maak ik weer een foto, misschien ook al iets eerder moet ff kijken hoe snel ik ga. Ik had voor vandaag veel plannen heb ook wel wat achter de naaimachine gezeten maar niet zo lang als dat ik in mijn hoofd had.

Onze Jaimy moet ik ook mee oefenen dus ja ook daar gaat tijd in zitten, hij is wel heel erg lief en het is een echte schoot hond. Zoals jullie hier naast kunnen zien.
Of je kruipt bij de ander op schoot en ja dit is dan de relax stand. Dit is op de avond dat we de 2e les hebben gehad, hij was heel erg moe en de baas die zat lekker onderuit en ja dan is het natuurlijk erg lekker er bij te kruipen. En dan ook nog snurken we hebben er smakelijk om gelachen.

Iedereen een fijne week.

groetjes Corina

Reacties

 1. Hoi Corina, wat leuk dat je nu je voorbereidingen op je blog zet! En ik het 'echt' ga ik ook niet zo snel, hoor! De foto's etc. had ik allemaal al voorbereid voor deze werkbeschrijving van afgelopen week.
  Wat een heerlijke Jaimy hebben jullie!
  Maar inderdaad, dat kost erg veel tijd en geduld om zo'n hond op te voeden!
  Jij ook een fijne week!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's van Jamey :-).

  Veel succes met je tas!

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke hond heb je en dat relaxed op de rug liggen is zo herkenbaar.
  en ik ben erg benieuwd hoe je tas er uit komt te zien.Mooie recycling van je te ruime kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooo wat lief, jullie zijn vertederend samen, zo heerlijk lekker knuffelen met je huisdier. Succes met de tas, goed idee van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om een tas van een oude spijkerbroek te maken. Wat ligt Jaimy heerlijk op je schoot, je bent haast niet te zien, hahaha.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Corina,
  De letters in je header krijg je weg door "Plaats beschrijving achter de afbeelding" aan te klikken, als je de header op je blog plaatst.

  Liefs, Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je antwoord. Ga het proberen.

   Corina

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken