Twee setjes klaarHet is ff geleden maar dan toch eindelijk weer eens twee setjes klaar, ze zijn niet voor mijzelf maar voor anderen. Het is het zelfde model van merckweardigh de B1  alleen de maat is anders de ene is een 70C en de andere is 80C en uiteraard andere kleuren.
Dit is de 80C het was een setje met hindernissen de lycra rekte aan de ene kant meer dan de ander, dus de slip anders getekend bleek ie in het kruis te lang dus innemen maar. Ik was hier een beetje bang voor dus het elastiek alleen nog maar eraan gezet, na de aanpassing nog een gepast toen zat ie goed verder afgemaakt. De bh was verder geen probleem dus ja het heeft iets langer geduurd dan gepland.

 Dit is de volgend de 70C ook hier kwam ik een probleem tegen ik wilde het kant van de cup doorstikken gewoon zo als altijd alleen dit ging niet het werd gerimpeld zeg maar (weet niet hoe ik het anders moet zeggen) dus toen alles maar naar beneden toe door gestikt. Verder ging dit setje iets makkelijker dan die hier boven staat. De dames zijn er weer heel erg blij mee. Ik heb wel de strikjes iets extra gegeven anders werd het een beetje saai, de ene een hotfix en de andere een kraaltje. Het volgende pakket ligt klaar en voor mijzelf ben ik ook nog met een setje bezig, de slip is al klaar en die past nu wel. Ben met deze een jaar geleden begonnen en toen was ie te klein, ben nu zoveel kwijt dat ik hem nu dus wel pas dus de bh inmiddels ook weer tevoorschijn gehaald kan ik hem afmaken. Het pakket wat klaar ligt is voor iemand anders, vond het zo lekker zitten het eerste setje of ik er nog een wilde maken dus vooruit. Ben nu op de naailes bezig met het tekenen van de basis, en ook ga ik tussen door mijn lingerie opnieuw tekenen lekker oefenen. Het grond patroon is reeds klaar en goed gekeurd moet het alleen nog ff in het groot doen, op les tekenen we op 1/4 schaal. Word dus vervolgd. Iedereen een fijne week.


groetjes CorinaReacties

 1. mooie stofjes heb je gebruikt voor deze setjes!
  Soms heb je van die hindernissen tijdens het maken die je moet overwinnen.

  Succes met al je verdere (teken)plannen.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Prachtige setjes heb je gemaakt. Goed van jou dat het zo mooi kunt aanpassen.
  Succes met je naailes en volgende setje.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie sets.
  In die rood/roze set vind ik het patroon van de stof in de bh zo mooi doorlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige setjes heb je weer gemaakt, wat naai jij toch veel voor anderen...die zijn vast blij met je :)
  Ik durf dat nog steeds niet, vind het knap van je hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Corina,

  Mooie setjes heb je gemaakt. Ik moet er nodig ook weer eens wat aan doen.
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat kan je anderen toch blij maken zo, het zijn twee mooie setjes geworden. Geen wonder dat ze bij je terugkomen om meer te laten maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken