Setje op mijn nieuwe torsoIk heb ook weer eens iets voor mijzelf af het heeft een tijdje in de hoek gelegen daar de slip te klein was, ben inmiddels flink afgevallen en de slip is nu goed dus de bh afgemaakt. Op internet een torso gekocht en ook die staat nu voor het eerst op de foto. Haar borsten zijn iets kleiner maar dat mag de pret niet drukken, de slip heb ik er omheen vastgemaakt met een stukje elastiek en met spelden.


En dit is het setje heb het nog niet aangehad omdat ik het eerst op de foto wilde zetten. Het zit in elk geval goed met het passen, denk dus dat ik geen problemen zal hebben ga wel de bh en het slippatroon opnieuw tekenen want ik merk wel dat er dingen zijn veranderd. Word vervolgd.

Groetjes Corina

Reacties

 1. Wat een prachtig setje is dit geworden! Het zal wel goed zitten als je het al gepast had.
  Goed van jou dat je zoveel afgevallen bent!
  Ik had het al eerder gezien maar kon niet reageren mijn toetsenbord deed het niet meer, nu kan ik gelukkig weer typen.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie set Corina. Leuk dat je de torso al in gebruik hebt genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er top uit!!! Goed van je om af te vallen....dan mag je nu allemaal nieuwe lingerietjes maken [niet erg toch?].

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig setje heb je weer gemaakt Corina...hier ligt het lingerie maken stil..komt wel weer, eerst nog wat andere dingen..het scheelt wel hoor nu ik niet meer in de denktank zit..voorheen had ik toch wel ' de drive'. Om het goede voorbeeld te geven...dat is nou weg...
  Moet je nog antwoord geven over de kalk verf..ja, volgens mij heb ik die pas nog gezien bij de Praxis...maar ik heb hem gewoon bij de schilder gehaald, dat is voor mij wat korter bij :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken