Uitdaging augustus is klaar


Ik heb weer eens een oud patroon gebruikt vind het een fijn patroon en is makkelijk te maken het is gewoon een tshirt. Deze is nagetekend van een bestaand shirt wat erg lekker zat.
De eerste is het zelfde stofje als het hemdje van de vorige keer deze lag al een jaar in de kast, de andere was bij Bas Bastiaans in de opruiming en ik vond hem gelijk leuk dus ook maar megenomen. Ben nu nog bezig met drie van deze shirts draag ze best veel naar mijn werk dus kan ik lekker afwisselen, die volgen nog. Ook mijn overbuurvrouw is veslingerd aan dingen maken, volgt inmiddels ook naailes en doet ook een curssuc lingeriemaken. Ze maakt daarnaast ook nog vele andere dingen en ik kreeg van haar deze speldenkussens ben er heel blij mee.
Dit zijn ze in de ene zitten mijn gewone spelden en in de andre zitten mijn lingerie spelden nu kan ik ze goed uit elkaar houden. Vind de knoop die ze heeft gebruikt ook erg leuk net als de stofjes.

Een hele fijne week iederen.

Groetjes Corina

Reacties

 1. Heerlijke shirts heb je gemaakt.Mooie printjes.
  Je kunt met dit weer geen shirtjes genoeg hebben.

  BTW Wat zie je er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, het valt iid al flink op, al die kilootjes eraf. Super gedaan Corina, het zijn mooie shirts.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige shirts! Daar kun je bijna niet genoeg van hebben vooral met deze temperaturen. Je gebruikt hele mooie printjes, helemaal mijn smaak. Succes verder met afvallen!
  Lieve groeten, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke shirts heb je gemaakt! Mooie stofjes heb je er weer voor gekozen.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Trui nagemaakt.

En nog een setje klaar

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.