mini en maxi
Ik heb twee setjes gemaakt een voor mijzelf en een voor de buuf, zelfde stof enz. alleen andere maat en model. Ik heb ze bij elkaar gelegd
voor de foto.Die van de buuf is de slip zelf getekend en de bh is een model van merckwaerdigh het is de B1 een 70 c. De stof heb ik in Oss gekocht bij swanenberg en de fournituren bij kantje-boord gekocht samen met haar .
Dit geld ook voor mijn eigen setje dit is mijn vertrouwde model de slip en bh zijn zelf getekend de bh heeft een zijpand wat ik erg fijn vind dragen. Het beugelband vond ik niet fijn werken er zit verschil in het ene en het andere deze heeft totaal geen rek er in zitten. Ben zelf erg tevreden met de sets, heb al weer materiaal klaar liggen voor de volgende drie deze zijn qua model en materiaal allemaal anders. Maar dat duurt nog wel weer ff voor dat deze klaar zijn. Iedereen een fijne week.

Groetjes Corina

Reacties

 1. Mooie setjes zijn dit. De stof is helemaal super. Ik heb hem ook in verschillende kleuren en hij draagt heerlijk. Veel draagplezier toegewenst!

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie rode setjes...ik vind het zo knap dat je zoveel voor anderen naait, ik durf dat nog steeds niet aan.
  Mooi stofje, heft verder niet zoveel nodig...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie setjes heb je gemaakt van dit mooie rode stofje.
  Het is een mooie warme kleur rood.

  Herkenbaar dat sommige beugelband niet fijn is om aan te zetten. Maar soms heb je geen keus omdat je anders niet de juiste kleur hebt :-(.

  Ben benieuwd naar je volgende setjes!

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur heb je dit keer voor de setjes gekozen, doen heerlijk zomers aan. Je hebt de smaak van het lingeriemaken echt goed te pakken!
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleurtje!! Vrolijke setjes. Lijkt me geweldig als je zelf lingerie kan maken helemaal naar je eigen stijl.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie setjes Corina.
  Ik vind dit stofje erg mooi en fris.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Trui nagemaakt.

En nog een setje klaar

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.