weer eens iets af

Ik heb laats de sandra mode gekocht want daar staat een shirt in met watervalhals.
Dit is hem in het blad, ik ben samen met een vriendin naar het stoffenspektakel geweest en heb daar een aantal lappen gekocht en een daarvan is nu veranderd in een shirt. Tijdens de naailes hebben we het patroon aangepast en toen aan de slag gegaan. Vandaag is het niet echt lekker om naar buiten te gaan dus heb ik hem ff afgemaakt, en hij zit goed en de waterval valt goed.
Ik heb alleen geen effen stof gebruikt om dat ik die niet heb (gekocht) dus die van mij is nu uit helemaal het zelfde geworden, ga denk ik voor een volgende kijken voor toch een ff achtergrond stofje geeft denk ik net dat beetje extra aan het shirt. Vind het een leuk shirt en ben blij dat ik dit boek heb gekocht, het is op zich ook niet zo'n moelijk shirt om te maken. Ben inmiddels ook al weer bezig met andere dingen dus er komt de komende tijd denk ik nog wel eens een shirt langs.


groetjes Corina

Reacties

 1. Mooi...en het draagt zo fijn, een watervalhals...ik ga er ook nog meer maken, in de nieuwe Burda staat er ook eentje, met korte mouwen dacht ik.
  Wet je, op een of andere manier voel je je altijd mooi in een watervalhals, ik weet niet wat dat is. heeft net iets meer dan een gewoon shirt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk. ik hou er ook van. die kun je mooi zaterdag aan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een mooi shirt geworden, ik hou wel van zo'n printtricot.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke shirt is dit geworden!

  Vind een watervalhalsshirt ook altijd heel fijn zitten.

  Ben het met je eens dat een effen achtergrondstofje een nog mooier effect had gehad.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk patroon he! Denk inderdaad dat de watervalhals nog mooier uitkomt wanneer je er een effen stofje onder doet, maar deze is in ieder geval geslaagd. Weet uit eigen ervaring dat ie lekker draagt :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken