twee nieuwe setjes

Ik heb voor mijn vriendin een setje gemaakt waarvan de bh een voorgevormde cup heeft dankzij de tips van het forum is het vrij soepel verlopen maar ik vind het lastig werken misschien moet ik er aan wennen dat kan ook. Ik heb het lijfje van de bh gebruik die ik altijd maak, ik heb cups op maat geknipt nadat ik de afmeting van de beugel afgezet had. De lycra en kant zijn er overheen gespannen zonder dat er een naad in zit het ging vrij makkelijk de slip is net als anders zelf getekend. Het mooiste is dat hij prima zit gisteren heeft zij hem gepast.

En voor mijzelf ook nog een setje gemaakt deze is van een patroon wat ik zelf heb getekend de bh hebben we tijdens de naailes een keer nagetekend van een prima donna in de basis van de diagonaal. Ik maak en draag deze graag hij is gemaakt van lycra samen met spantex (voering) .

Ik ben nog bezig met twee setjes maar ben een uitdaging aangegaan om elke maand ook iets aan gewone kleding te maken uit een van de vele bladen die ik heb ik ga het proberen alleen zijn de eerste dingen waarschijnlijk van een bestaand patroon deze is inmiddels geknipt en ik heb een paar basis shirts nodig voor mijn nieuwe baan. Maar vanaf september ook weer naailes dus het komt helemaal goed.
http://simoneannemone.blogspot.com/ op dit blog staat de uitdaging waar ik het over heb. Ik hoop dat ik het zo goed heb gedaan ben nog aan het ontdekken hoe het blog werkt dus ja het gaat nog wel eens fout.

Groetjes Corina


Reacties

 1. Je, wat heb jij toch een tempo met die mooie lingeriesetjes zeg!? En nu ook gezellig meedoen met de uitdaging om een kledingstuk per maand te maken, dat moet voor jou toch geen probleem zijn, haha. veel plezier met dragen van je rode setje en leuk dat die voor je vriendin ook weer zo goed past!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Corina,

  Ik doe ook mee aan de uitdaging van Simoneannemone!

  Je rode setje ziet er heel erg leuk uit!!Voor lingerie vind ik rood sowieso altijd erg mooi!

  Groetjes Thea♥

  Crea by Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Trui nagemaakt.

En nog een setje klaar

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.