dagje uit

Wij zijn donderdag 3 nov. een dagje naar de fabriek geweest van de prima donna. Erg leuk en leerzame dag, we mochten geen foto's maken. Ik heb op een gegeven moment gevraagd of het mocht en ja dus een foto gemaakt van de groep in de hal waar de rollen stof liggen

en dit is hem dan. Op het forum heeft Marian een mooi verslag geschreven van de dag,  zie  hier, 
En van deze dame hebben wij de rondleiding gekregen, ze kon het heel mooi en duidelijk uitleggen en ze was erg enthousiast je kon zien dat ze plezier in haar werk heeft. Ik ben samen met Diana en Marjan geweest op te weg terug hebben we een frietje gegeten, het heeft wat voeten in de aarde gehad daar er een hoop dicht waren maar we hebben er een gevonden hi hi,

en ze waren erg lekker, na afloop nog een lekker bakkie koffie en toen op huis aan. Het was een leuke gezellige leerzame dag en ik weet nu waarom ze zo duur zijn de prima donna bh's.

Groetjes Corina

Reacties

 1. Leuk postje, en ik zie nu eindelijk eens wat foto's!~!
  Er zijn er best veel gemaakt, maar die van jou zijn de eerst die ik tegen kom.

  Ik vond het ook een leuke dag, wij hadden tussen de middag al ergens geluncht in Schellebelle,ik een lekkere tomatensoep en 2 kaaskroketten met salade en brood, en Dootje en Hilde een croc monsieur ( of zoiets)
  En ik vond het ook leuk om je eens ontmoet te hebben,vind je een leuke vrouw..lekker zonder veel poespas en lekker eerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook enorm genoten, alleen al de heen en terugreis hebben we heel wat afgelachen.
  De rondleiding was erg leerzaam, wat straalde die dame hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, wat hebben we onze ogen uitgekeken!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Trui nagemaakt.

En nog een setje klaar

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.