Eindelijk

Ik heb ooit witte akeleien zaad ergens mee genomen. Ik had al roze en ook paars en bordeaux kleurige maar de witte dat lukte niet. Wij hebben drie jaar geleden de toplaag van de voortuin aflaten halen en er humus rijke aarde weer op terug laten brengen. Ik was een hoop planten kwijt. Ik had al wel gezien dat er tussen mijn Pioen Akeleien opkwamen en had zoiets van hé daar hoor je niet maar ja ertussen uit halen is ook weer zo lastig. Kijk ik van de week toen ik thuis kwam naar de pioen hoe dat ie het doet en zie ik de witte akelei en ook nog een paar andere kleuren komen er weer bij.


Dit zijn ze ik heb er nog een paar zien komen in de tuin en ook mijn pioenen doen het ook daar zou ik wel een witte van willen hebben wie weet. Al mijn planten komen ergens vandaan bijna geen een komt er van het tuincentrum, dat vind ik het leuke van mijn tuin de meeste zit wel een verhaal aan vast.

groetjes Corina

Reacties

 1. Ik vind witte akeleien ook zo mooi...maar intussen staan hier ook al ik weet niet hoeveel soortjes en kleurtjes...
  Witte pioenen ...prachtig, en dat wel die mooie volle dubbele met een rood 'aardbeiensaus' randje hoor...die zijn om in te bijten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk zo'n tuind met verassingen en vol met verhalen!! De slaapzak uit je vorige post is ook erg mooi geworden, en ook nog eens erg handig!
  Fijne zondag!
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken