Stoffenspektakel

Vanmorgen met een vriendin naar het stoffenspektakel geweest, eerst bij haar thuis ff bij gepraat met een bakkie koffie. We zijn lekker vroeg op pad gegaan we zijn allebei altijd vroeg op dus dat is fijn. Ik had voor haar een truitje gemaakt heb het lapje al eerder van haar meegekregen. Zij maakt zelf ook kleding en ander dingen en dan meestal voor de kleinkinderen. We waren zo vroeg in Nieuwegein dat de deur nog op slot zat en we ff moesten wachten. Tegen de tijd dat wij weg gingen was het toch al flink druk dus we hebben geluk gehad tussen door ook daar nog een bakkie koffie genomen. Ik ben weer goed geslaagd ik had niet echt iets nodig.
Dit is de buit de linker stapel is voor mijzelf en de rechter stapel op het onderste lapje na is voor mijn man. Ik heb een mouwloos shirt van hem nagetekend en deze iets langer gemaakt dan het orgineel was en daar is ie erg blij mee het is alleen lastig om mooie kleuren voor de heren te vinden en dan ook nog de kwaliteit.  Het onderste lapje word een voering van een ander project en zodra dat klaar is komt het ook wel weer langs. Iedereen een fijne Pasen.


Groetjes Corina

Reacties

 1. Fijn dat je zo goed geslaagd bent, zijn leuke stofjes. Ben benieuwd wat het allemaal gaat worden. En inderdaad, het is erg moeilijk om leuke stofjes te vinden voor mannen. Fijne paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n dagje samen op stap en stofjes kijken en kopen!
  Fijne pasen!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk he, lekker op stofjesjacht!
  Mooi buit!

  Fijne pasen ook voor jou

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit. Mooie buit!

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen al het ronddwalen op zo'n stoffenspektakel is al leuk. Mooie stofjes heb je gekocht,

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken