Setje klaar


Ik heb weer eens een setje klaar het is niet voor mijzelf maar voor een vriendin. Het is gemaakt van een pakket van kantje-boord de slip heb ik zelf getekend en de bh is van merckwaerdigh de B1 het lijfje van de bh heb ik weer zelf getekend. Het setje gisteravond gepast voordat ik hem helemaal heb afgemaakt. Hij zit echt perfect, het kant is niet rekbaar ik heb het patroon aangepast zoals ik het altijd doe en ook nu werkt het weer. De slip is het zelfde patroon alleen heb ik het kant anders verwerkt.

De bh heeft een beetje tegengezeten ik stik altijd het mv en het lijfje aan elkaar en dan stik ik het door, dit ging allemaal goed dus dan ga je lekker verder het elastiek er aan gezet en toen net als altijd het overtollig weg knippen en dan het elastiek door stikken en toen ging het mv los van het achterpand. Het opnieuw stikken dat was geen optie daar het ook al door gestikt was. Ik heb toen het elastiek aan de bovenkant van het lijf los gemaakt en ik heb de cups eruitgehaald en het lijfje opnieuw geknipt en in elkaar gestikt. Het eind resultaat is goed geworden en ze was er heel erg blij mee. Was zelf niet zo tevreden het doorstikken van het beugelband kan nog iets netter de volgende keer. Hij zit perfect en de kleur staat haar ook heel erg mooi.

Iedereen nog een fijne zondag  CorinaReacties

 1. Ik vind het een pracht van een setje. De kleur en het kant is zeker heel mooi.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook een heel mooi setje, de kant is prachtig. Vervelend dat het zo tegen zat, het resultaat is er niet minder om. Ook het doorstikken vind ik netjes. Fijn dat hij zo goed zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er prachtig uit!! En zo netjes afgewerkt allemaal, mooie kleur ook !!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er schitterend uit. Je ziet er niets van de obstakels die je bent tegengekomen. Petje af voor het doorzetten.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is gewoon weer prachtig vakwerk. De kleur en het kant spreken mijn ook erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik liep een beetje achter op je blog....Wat een prachtige set heb je gemaakt! Zo mooi afgewerkt....en de kleur spettert het scherm af!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken