in memorium


Ons meisje is niet meer, vanmiddag hebben we ons meisje in moeten laten slapen. Gisteren nog bij de dierenarts geweest, toen heeft ze twee injecties gekregen. Vanmorgen ging het ook al niet zo als het altijd ging, ze wilde nog een keer naar buiten en toen weer terug naar huis. Mijn man kwam naar beneden en wou haar zoals altijd een snoepje geven alleen deze liet ze gelijk weer vallen, dat is dus echt niets voor haar want ze was een snoepjes monster. Gebeld met de dierenkliniek en kon gelijk komen. Ze heeft een hersenbloeding gehad van daar ook dat ze rondje bleef lopen en hijgen. Ik ben ook daar heen gegaan, gelukkig herkende ze me nog wel ze kwispelde zelfs nog. Maar het was niet goed ze kon ook niet meer lopen, ze is vredig ingeslapen.

We zullen haar heel erg missen maar we hebben er ook vrede mee, ze was al 14.5 jaar waarvan 7.5 bij ons.
Het krijgt vanzelf wel weer een plekje maar nu heb ik er veel verdriet van.groetjes Corina

Reacties

 1. Hoi Corina, oh, wat verdrietig, is altijd naar een huisgenootje te moeten laten inslapen, dat moet inderdaad slijten.Hoop dat je nieuwe hond je wat kan opbeuren, niet dat dat het gemis zal vervangen!

  Groetjes, Alice
  p.s. zie dat het is gelukt met de layouts, leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè Corina ... woorden schieten tekort. Veel sterkte en we spreken elkaar snel.

  Neeltje en natuurlijk ook de rest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AAhhh Corina...ik zie dit nu pas.
  Veel sterkte hoor meisje...het doet altijd pijn om een huisdiertje te moeten verliezen...wij hebben dat ook al verschillende keren moeten laten doen.
  Wel fijn dat ze je nog herkende....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi corina,

  Ik lees het nu pas en ik kan me voorstellen dat je het nu niet makkelijk hebt. Meis heel veel sterkte. En ik weet uit ervaring dat het slijt maar soms komt het heel even weer heftig om de hoek kijken. Wij missen onze dribbel nog elke dag.Nogmaals sterkte. Gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sorry dat ik nu pas reageer.
  Toch wou ik je nog sterkte wensen.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken