onze nieuwe hond

Wij zijn 12 januari naar Friesland geweest, om onze nieuwe hond op te halen. We wilde al heel lang een Friese Staby en nu hadden wij voor de kerst op marktsplaats een staby zien staan, hij was een jaar oud.

Gebeld en het eerste kontakt was goed alleen zou Jaimy al voor een proefplaatsing naar een ander gezin gaan, wij teleurgesteld maar toch tellefoon nummer via de mail en uiteraard ook het mail adres uitgewisseld.

Na twee weken hadden wij een mailtje, de proefplaatsing ging niet door of wij nog interesse hadden. Nog eens goed nagedacht en dan toch maar de knoop doorgehakt, wij naar Friesland. Het is toch best een eind hoor 2.5 uur in de auto.

We hebben hem meegenomen naar Brabant en hem aan onze Bowie voorgesteld, nou dat ging nog niet van harte de eerste 2 dagen. We hebben zelfs op het punt gestaan om hem terug te brengen, Bowie vond het echt niet leuk hijgen, lelijk doen enz. Nu bijna twee weken verder gaat het heel erg goed hij mag zelfs uit haar bak drinken, alleen als ze bij mij is dan wil ze nog wel eens lelijk doen naar Jaimy verder gaat het boven verwachting.

Foto's houden jullie nog te goed ik heb een pc probleem, kan mijn foto's er niet op zetten dus zodra dat verholpen is volgen de foto's. Hij is in elk geval heel erg leif, houd van kroelen en zit het liefst op schoot.
De eerste Brabantse muis heeft ie ook al gevangen.

Verder druk met van alles en nog wat, tekenen naaien enz. resultaten volgen nog. Tot het volgende berichtje, hoop met foto's.


Corina

Reacties

 1. Proficiat met jullie Jaimy. Ben benieuwd naar de foto's.
  Je hebt geen computerprobleem, het ligt aan blogger, je moet eerst de foto's uploaden in picasa of een ander webalbum

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huisgenoot!
  Fijn dat het nu met Bowie ook goed gaat.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken