Uitdaging november

SalSacFleur-Etape5
Ik heb eens een keer iets anders gemaakt dan gewone kleding en het was zeker een uitdaging.

Ik heb via mijn buurvrouw die uit Frankrijk komt en dus ook via de franse websites enz. dingen vind om te  hobbyen een leuke tas tutorial gevonden dit is de site met leuke dingen . Hij staat onder tuto sac fleur.

Dit is de originele tas de mijne is iets anders geworden daar ik een aantal dingen niet kon vinden zoals ik ze in mijn hoofd had en ik andere dingen weer net iets te duur vond.
En dit is dan uiteindelijk mijn tas geworden, er moet alleen nog een knoop op komen daarvoor ga ik ff naar de schoenmaker deze heeft van die magneet knopen en die laat ik er dan gelijk door hem opzetten


Ik heb mijn handvat anders gedaan ik heb er een schoudertas van gemaakt vind dit makkelijker en ik kon zoals eerder gezegd niets leuks vinden. Ik heb bij Bas Bastiaans geweest en heb daar de ringen voor aan de zijkant gehaald net als het schouderband.

Vanmorgen bedacht ik mij dat ik nog oude tassen op de zolder had liggen dus ik daar heen en heb er een gevonden die de goede maat bleek te hebben heb de spullen eraf gehaald en de rest is in de kliko beland. Ik wilde nl mijn schouderband verstellen alleen hadden ze bij Bas niet de goede maat, en aan de tas zaten ook nog de andere dingen die goed kon gebruiken. Ik denk dat ik hem nog een keer ga maken dan ook weer op deze manier vind hem wel erg leuk geworden al zeg ik het zelf. Ik heb de bloem weg gelaten anders word ie wel heel erg druk, ik heb er een extra vp opgemaakt leek mij wel makkelijk ook aan de binnen kant zit dit.

De tas is lekker stevig ik heb op het stoffenspektakel toen ik deze stof heb gekocht nl ook dikke vlieseline gekocht daar is ie mee verstevigd. 

Zo en nu op naar het volgende project, ben op de naailes aan het tekenen en ga nu mijn pas model stikken maar hier over de volgende keer meer. Iedereen een hele fijne week.


Groetjes Corina

Reacties

 1. Te gekke tas Corina, dat staat bij mij ook op mijn verlanglijstje om eens te maken.
  Stofje is heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super tas Corina....en ja...ik doe dat ook, alle bruikbare materialen van nadere tassen afhalen...ze lachen me er wel eens om uit, maar geeft niks..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een erg leuke tas geworden!! Handig zo'n buurvrouw, want mijn Frans is ook slecht [heb nooit Franse les gehad...].

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tas heb je gemaakt Corina! Weer een leuke hobby erbij!

  Jij ook een fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige tas geworden en een goed idee om de bruikbare delen te hergebruiken. Moet eens wat oude tassen bewaren. Fournituren zijn vaak zo duur.

  Wens jou ook een hele fijn week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gave tas is dit geworden.
  Heerlijk om zo samen met de buuf te hobbyen.
  Leuk stofje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken