dagje uit

Ben vandaag bij Saskia geweest we hebben eerst een bakkie gedaan en zijn daarna lekker naar de markt geweest.Na dat we dat hadden gezien ff langs  Paul van den Berg en naar swanenberg en ook nog naar een ander hobby winkeltje(ben de naam kwijt) waar ze echt van alles hebben wol brei naalden en ook het wateroplosbaar rijggaren.


Ben uiteraard niet met lege handen naar huis gegaan ik heb op de markt een voile gekocht en  bij Paul v/d Berg een mooie digiprint gekocht bij het hobby winkeltje het rijggaren en bij Swanenberg heb ik spantex en ook nog twee mooi lycra's gekocht. We zagen deze hangen en riepen tegelijk ooh wat mooi en toen lieten ze er een met vlinders zien ja die konden we niet laten liggen dus ook die heb ik mee genomen.

De bovenste foto is de digiprint en de anderis van alles bij elkaar de linkse en rechtse zijn de lycra's en de stof links boven is de voile, heb dit nog nooit gebruikt dus ben benieuwd. Voorlopig gaat het bij de andere lappen en de digiprint is denk ik het eerste aan de beurt voor een truitje met driekwart mouw voor het najaar.

Morgen ga ik nog naar Gorinchem dus ik denk dat het wel een vervolg krijgt (hihi) daar is het morgen stoffenspektakel ga ik met een ander vriendin heen. Het was vandaag in elk geval weer erg gezellig en ook het weer was mooi dus het was een meer dan geslaagde dag.

groetjes Corina

Reacties

 1. mooie buit Corina, digiprints erg mooi.
  Veel naaiplezier, leuk omm te lezen dat jullie een leuke dag hebben gehad. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was weer erg gezellig!
  Ben nog steeds verliefd op mijn twee lycra'tjes:-).

  Winkeltje waar je het rijggaren hebt gekocht heet Jeanettes Fournituren.

  Veel plezier vandaag in Gorinchem.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent goed geslaagd! Hele mooie stofjes! Altijd gezellig zo'n dagje met iemand die je hobby deelt.
  Hele fijne dag, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt inderdaad als een hele geslaagde dag, erg gezellig en mooie aankopen heb je gedaan. Ik kijk weer uit naar de projecten die je ermee gaat maken.
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie buit. Geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken