het is gelukt mijn uitdaging is klaar


Ik heb een simpel hemd gemaakt voor als het toch nog warm gaat worden, ik heb het patroon uit een burda gehaald deze was met een coupe naad en dat vind ik in tricot niet mooi en al helemaal niet fijn werken. Ik heb het toen (2 jaar geleden) op de naailes aangepast. Nu ben ik de nodige kilo's kwijt en kwam er achter dat alles toch wel een beetje wijd word dus eerst alles na gemeten en toen gewoon zonder naad geknipt net als het tshirt wat voor de volgende maand volgt, het is ook nog het zelfde stofje kon uit een lap nu ook twee dingen halen.
Ik heb niet genoeg stof over om het met biesjes af te werken dus ben ik gaan spelden en daarna toen het goed zat heb ik het op de naaimachine geregen en daarna met de cover af gewerkt het zit erg lekker. Nu ga ik nog wat tshirts maken en dan in september ga ik op de naailes leren tekenen ik hoop dat ik dan ook meer durf te doen en aan te passen in patronen.


Groetjes Corina

Reacties

 1. Je hebt wel een neus voor mooie stofjes, leuk shirt! Succes met de volgende shirtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk stofje heb je weer gevonden. Mooi hempje is het geworden.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, precies op tijd klaar. Geniet er van met dit mooie weer.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig shirt geworden...lekker vrolijk stofje, en leuke kleur ...wat ga je goed, met de uitdaging en de kilo's...volhouden.
  Dus je gaat leren tekenen..dat is niet zo moeilijk hoor, je kunt al een grondpatroon tekenen toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Trui nagemaakt.

En nog een setje klaar

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.