shoppen

Ik ben van de week samen met mijn man bij Bas Bastiaans geweest had het een en ander nodig aan fournituren en ja uiteraard ff lang de stoffen gelopen. Achter in de winken is een tafel met opruim stoffen en daar lag  hele leuke satijn deze kon ik niet laten liggen dus maar meegenomen er lagen er nog meer dus moest wel kiezen en dat viel niet mee. Al ff geleden ook nog iets besteld bij Etsy een kantje dat ik had gezien en erg mooi vond deze kwam ook op die dag binnen dus heb ik ze beide op de foto gezet. 
Dit is de satijnen lap hier wil ik een blouse van maken maar laat hem nu ff liggen tot ik weer naailes heb maar vond hem zo mooi dus ja die kon ik niet laten liggen.
En dit is het kantje wat ik heb besteld in hong kong. Vond de kleur zo mooi ik hoop dat het goed overkomt op de foto.En ik heb nog een speldekussen paspop gemaakt nou ja eigenlijk twee alleen die ene is al verhuisd. Een vriendin van ons vond ze zo leuk en ja haar schoonmoeden naait ook dus ja of ik er dan een kon maken. Net als de vorige keer heb ik er gelijk twee gemaakt deze


en  deze, het is hem ook geworden dus de paarse is weer mee terug gekomen dus die hou ik nu denk ik zelf of wie weet. Verder heb ik deze week nog neit veel afgekregen ondanks dat ik lekker vrij was. Morgen moet ik toch gaan werken er is er nog één ziek geworden dus ja nu zijn er echt te weinig mensen. Had een ander program in mijn hoofd maar ach dat komt dan zaterdag wel weer.

Groetjes Corina 

Reacties

 1. Ik ben stiekem verliefd op je satijnen lapjes... Prachtige vonst,WAT een mooie kleuren..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is één lap alleen twee kanten vandaar dat ik hem zo heb neergelegd lijkt inderdaad net of het er twee zijn.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie kleuren hebben de satijnen lapjes. Kantje uit Hongkong is ook heel mooi. (ik heb deze net zelf verwerkt in mijn bh)

  Jammer dat je vakantie nu ingekort is maar soms is het niet anders. Gelukkig heb je daarna weer weekend.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Saskia ik kon het niet laten hem ook te bestellen vond hem zó mooi, en jou setje mag er wezen hoor. Het viel mee de dag was zo om lekker druk, en wie weet ben ik eerdaags een dag vrij.

   Verwijderen
 3. ik heb ze ook zien liggen vind ze ook prachtig. Ik kan er alleen niet tegen, ik ga er enorm in zweten. Ik gebruik het alleen nog in de lingerie, dan is het geen probleem.
  Ik heb een mooie tricot bij ze meegenomen.
  Ik ben heel benieuwd hoe je blouse eruit komt te zien, die wordt vast heel mooi. Balen dat je vakantie werd ingekort, soms is het niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige stof, kan me voorstellen dat je die niet kon laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga een maal per jaar naar Bas Bastiaans zoveel mooi stof kan je ook moeilijk laten liggen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken