onze Bowie

Van de week met onze Bowie bij de dierenarts geweest, ze heeft her en der een aantal "vet"bulten zitten wij hadden onder laats nog een bult ontdekt waar we onze twijfels over hadden. 
Bowie hier boven op de foto is de jongste niet meer ze word in september 14 jaar dus ja, maar het viel mee ook dit is waarschijnlijk een vet bult om het zeker te weten moet er een punctie van worden genomen. Wij hebben besloten om het niet te doen want wat het ook is opereren is ook met risico's dus laten we het zo. Inmiddels liggen er wel drie kleden in huis voor onze nacht rust, de achter kant is niet meer zo sterk dus opstaan werd een probleem op ons laminaat ze is er erg blij mee net als wij. Maar energie heeft ze van tijd tot tijd genoeg dan komt ze in huis met een piep bal of haar flos aan zetten en dan ff spelen. Hoop dat ze nog een poosje bij ons mag blijven .


Fijn weekend  Corina

Reacties

 1. Wat een lieverd, ze is in goede handen bij jullie. Soms een paar aanpassingen voor die ouwetjes en ze kunnen zich prima redden.
  Ik heb ook zo'n lieve oudere kat, die af en toe nog denkt, dat ie een jonge god is. :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOo wat een lieve blik.
  Het is vast een schatje.Ze kan vast nog jaren mee.En ja kleedjes en dekens overal ....ik herken het.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOOhhh wat een lieverd..
  En ja, met wat aanpassingen, lees; kleedjes her en der, heeft ze nog een fijne 'oude dag' !!
  14..is inderdaad al een hele leeftijd, maar hoe kleiner een hond hoe ouder toch?
  En Bowie is niety zo'n hele grote hond, dus gaat vast nog een poosje mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief snuitje! Goed dat jullie er alles aan doen om haar nog een fijne oude dag te geven. Dat waardeert ze zeker! En voor jullie is het zeker ook fijn om haar nog lang bij jullie te mogen hebben.... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, ze is een beetje doof en staat wat wankel op haar pootjes. Maar mijn onze meid en Bowie in de tuin samen, hebben ze nog veel plezier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, je weet dat er een punt komt waarop je afscheid moet nemen, maar je wilt ze toch zo graag zo lang mogelijk bij je houden en knuffelen. Hoop dat dat nog een poos mag zijn in relatief goede gezondheid en met wat aanpassingen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken