de actertuin.

Het weekend in de tuin bezig geweest, en nu vandaag genieten van de zon en de tuin. Heb gelijk maar eens een paar foto's gemaakt.

Op de foto's is het niet te zien wat ik heb gedaan maar vond het gewoon leuk om er een te maken van de hele achtertuin. Als je bij ons in de buurt van de schuur komt dan ruikt het zoet van de hyacinten. De grote narcissen bloeien helaas niet allemaal dit jaar de vorst heeft ze de das omgedaan. De vis in onze vijver heeft het overleeft ik was ff bang dat ie het niet zou halen maar gelukkig wel, wij hebben de ijs vrij houder er in gezet dus ik denk dat dat toch wel helpt.

En nog twee foto's als wij buiten zijn dan gaat onze Bowie ook mee alhoewel ze ook graag binnen is en zoals al eerder gezegd word ze een dagje ouder en dat merken wij ook want ze slaapt erg veel. Ben dus veel buiten geweest het weekend dus ja de uitdaging laat nog ff op zich wachten maar ga het wel proberen af te maken van de week, want niet alleen de achtertuin maar ook de voortuin ben ik in bezig geweest alleen hier heb ik nog geen foto's van gemaakt dat komt later wel weer.


Groetjes Corina

Reacties

  1. Fijn hé, dat het tuinseizoen er weer aankomt, langzaamaan wordt alles weer groen en bloeiend.

    En gelukkig heeft je vis het overleefd...is niet leuk als hij vastgevroren in het ijs gezeten zou hebben..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken