hé hé gelukt

Dankzij de adviesen van een aantal dames is het dan toch gelukt en heb ik collage's gemaakt nu nog hier op mijn blog zien te krijgen dat is de volgende stap.


En het werkt moet er nog wel handigheid in krijgen maar ook dat zal nog wel komen we zijn in elk geval goed bezig dit is een collage van een deel van wat ik heb gemaakt het afgelopen jaar. Dan is er nog de uitdaging en er staan een paar andere dingen tussen heb niet zo heel veel gemaakt maar dankzij de uitdaging gaat dit veranderen, dan nu de foto's

Ook deze ging goed ben inmiddels bezig met de uitdaging van januari dus die moet wel optijd afkomen, deze maak ik tijdens de naailes we hebben het patroon een beetje aangepast hier en daar dus moet goed komen.


Groetjes Corina

Reacties

 1. ha ha, leuk, als ik je setjes eens tel...12, dus elke maand eentje is niet slecht.

  Ik zou alleen ook nog als je de foto/collage ingevoegd hebt bij blogger, het op 'groot' od extra groot' zetten, dan is het allemaal wat beter te zien ( vind ik persoonlijk dan toch) ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al met al een mooie oogst zo bij elkaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Applaus! Heel erg mooi, om al die sjieke setjes bij elkaar te zien. Die prachtige paarse kleur blijft me aankijken. Dat potje ga ik ook zeker een keertje gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.

mooi gezicht

Workshop jeans tas maken