de uitdaging

Ik heb deze keer voor een patroon gekozen wat ik zelf heb nagetekend van een truitje wat ik zelf heb 'gekocht'. Het stofje komt van http://www.textielstad.nl/ daar koop ik de laatste tijd vaker stofjes. Ben hier mee begonnen door de  ethoisiate reactie van de meiden van de naailes die er zijn geweest en die het via de leraares kochten. De kwaliteit prijs verhouding is goed en als je voor vijf en twintig euro besteld heb je geen verzend kosten dus ook dat is fijn. De hals was ff puzzellen maar is toch gelukt, hij zit erg lekker, zullen er nog wel een paar volgen.


De mouw lengte daar kan ik lekker mee varieren de ene keer drie kwart de ander keer zijn ze lang dat is het leuke van zelf maken, ben nu nog op zoek naar een patroon van een waterhals in maat 50/52 deze heb ik nog niet in de patroon bladen gezien helaas. Als iemand hem ergens heeft gezien of een patroon heeft of te koop weet hou ik mij aanbevolen. Ik heb op de naailes al een begin gemaakt voor de uitdaging van januari en februari dus ben lekker bezig.

groetjes CorinaReacties

  1. Mooi shirtje geworden. Stof heb ik hier ook nog liggen, is erg leuk. En ik houd me aanbevolen voor een mt 50/52 watervalhals patroon. Er staat er wel eentje in de Ottobre, maar die vallen vrij strak volgens mij. Ik ga maar weer eens op zoek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo Jos, Ja de ottobre valt vrij strak dit pas ik op de naailes aan dus dan kan ik zo'n patroon gebruiken. Als ik er een tegenkom dan hoor je het van me.
    gr.Corina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Trui nagemaakt.

En nog een setje klaar

Nog een trui voor mijzelf gemaakt.